Uw dakgoot specialist

Zinken dakgoot vervangen Monster

Zinken dakgoot vervangen Monster kent 5 verschillende hoofddiensten m.b.t. zink, lood, staal en pvc:
Koopmans dakgoten repareert en vernieuwd al ruim 20 jaar zinken dakgoten en HWA’s in Monster.

Naast de zinken dakgoot zijn er ook dakgoten die van ander materiaal zijn gemaakt. Wij repareren of vervangen deze natuurlijk ook.

Koopmans is uw dakgoot specialist in Monster. Wij komen graag bij u langs voor een dakgoot inspectie, dakgoot reparatie. Is uw dakgoot aan vervanging toe dan brengen wij graag een vrijblijvende offerte uit!
Gratis opname en offerte

Koopmans dakgoten fabriceert, levert & monteert zinken dakgoten op maat in Monster!

Zinken dakgoot Reparatie Monster

Woont u in Monster en heeft een lekkage aan uw dakgoot? Geen nood, wij repareren elk type dakgoten.

Wij repareren niet alleen zinken dakgoten. Ook dakgoten van pvc  repareren we. Indien een dakgoot lekt zullen wij altijd proberen een noodreparatie te maken om de acute wateroverlast te stoppen.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, VVE’s, bedrijven, instellingen en aannemers in heel de regio Zuid-Holland.

Indien u dakgoot nog niet aan vervanging toe is en nog even mee moet, kunnen we ook onze 2 componenten coating aanbrengen.

Heeft u in Monster een lekkage aan uw dakgoot neem dan contact met ons op!
Voordeel: Gratis opname en advies

Nieuwe zinken dakgoot & HWA Monster

Wij komen altijd op locatie om het type dakgoot te bekijken en de maatvoering op te meten.

Wij leveren zowel standaard dakgoten als maatwerk zinken goten. Voor het maatwerk hebben wij onze eigen zetmachines. Zo klopt de maat altijd en zijn er geen lange wachttijden.

Onze zinken dakgoten hebben een lange levensduur en zal gedurende zijn levensduur zijn kwaliteit behouden. Koopmans dakgoten gebruikt het beste bladzink van de fabrikanten  Rheinzink en Nedzink toonaangevende fabrikanten van titaanzink en onze partner voor dak en hemelwaterafvoeren.

Wij geven tevens 10 jaar garantie op de dakgoot als u deze jaarlijks door ons laat reinigen.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, VVE’s, bedrijven, instellingen en aannemers in heel de regio Zuid-Holland.
Voordeel: vrijblijvende offerte

Reinigen van dakgoten

Dakgoten die vol vuil liggen  zorgen ervoor dat het water niet of niet snel kan worden afgevoerd. Hierdoor loopt de dakgoot op ten duur over en veroorzaakt dit waterschade aan je muren binnenshuis.
Ook in Monster reinigt Koopmans dakgoten indien nodig 1 of soms wel meerdere keren per jaar afhankelijk van locatie/omgeving (veel bomen).
Na het reinigen is er altijd een visuele inspectie van uw goot.

Ook samen met u buren kunt u een abonnement aanvragen. Effectief voor ons, goedkoper voor u.

Lekkage onderzoek Monster

Koopmans Dakgoten staat klaar om lekkages aan dakgoten en daken te onderzoeken, een cruciale stap om schade aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen.

Lekkages kunnen leiden tot natte gevels, houtrot en interieurschade, met alle vervelende gevolgen van dien. Daarom bieden wij onderzoeksdiensten aan in de regio Zuid-Holland, vanaf € 145,00 inclusief btw.

Bescherm uw woning tegen lekkages en de mogelijke schade die ze kunnen veroorzaken. Schakel Koopmans Dakgoten in voor professioneel lekkageonderzoek en geniet van gemoedsrust wetende dat uw pand in goede handen is.

lekkage huis
U kunt bij Koopmans voor meer terecht dan alleen de zinken dakgoten zoals:
Koopmans levert en brengt ook coating aan, dit verlengt te levensduur van uw zinken goot en zinken dak.

Dakgoot reparatie Monster. Verschillende types.

Er zijn verschillende type zinken dakgoten. Elk type dakgoot komt dan nog in verschillende maten en vormen voor. Om een zinken dakgoot te vervangen komen wij altijd langs om zelf de dakgoot in te meten. Koopmans Dakgoten gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteit titaanzink van de toonaangevende fabrikanten Rheinzink en Nedzink. Wij zetten de zinkwerk dakgoten met onze eigen machines. Zo voorkomen we lange wachttijden en zijn de dagkoten altijd passend. Voor nieuwbouw en / of projectmatige opdrachten leveren en installeren we ook standaard dakgoten.

zinken bakgoot
bakgoot
zinken verholengoot
verholengoot
zinken zakgoot
zakgoot
zinken kilgoot
kilgoot
zinken mastgoot
mastgoot

Wij repareren en installeren dakgoten voor: 

In simpele stappen naar een lekvrije dakgoot

Gratis inspectie

Stap 1

We bespreken wat nodig is

Vrijblijfende offerte

Stap 2

Binnen een week onze offerte

Snelle reparatie

Stap 3

Alles volgens afspraak

Lange garantie

Stap 4

Zo bent u zeker van uw zaak

Onze zink diensten in het kort:

Zinken dakgoten

Koopmans repareert / vernieuwt elk type dakgoot. Materialen o.a. bitumen, stalen, pvc of zinken dakgoot. Meest gebruikte is de zinken dakgoot.

Zinken HWA's

Wij repareren uw HWA of installeren een extra nieuwe hemelwater afvoer. Naast zinken HWA’s installeren we natuurlijk ook ander materialen zoals pvc.

Zinken dakjes

plat zinken dakje
Kleine en grotere platjes hebben vaak een zinken laag. Wij maken deze op maat. Ook zinken deklijsten door ons op maat gezet en geplaatst.

Naast het gebruik van zink, installeren we ook PVC en staal. Ook monteren we bladvangers, vogelschroot en dakvoet profiel.

Bladvangers voorkomen dat bladeren je regenpijp of dakgoot verstoppen. Uiteraard houden bladvangers ook ander vuil tegen zodat het water gewoon weg kan lopen. Het blad dat op de bladvanger valt, droogt op en waait na verloop van tijd weg.

Vogelschroot is een voorziening aan de onderzijde van een dakvoet om te vermijden dat vogels onder de dakbedekking (pannen) of het dakbeschot kruipen en nesten maken.

Een dakvoetprofiel beschermt de dakplaten en panlatten tegen opspattend water én het voorkomt ongedierte onder de dakpannen….

Zinken dakgoot reparatie Monster: FAQ

Ja, wij repareren of vervangen elk type dakgoot. De bakgoot en de mastgoot zijn de meest voorkomende dakgoot. Maar ook types als de kilgoot, de zakgoot en de verholengoot repareren wij.

De meeste dakgoten zijn van zink. Een zinken bakgoot of een zinken mastgoot is de meest voorkomende dakgoot. Maar ook pvc dakgoten repareren wij.

Ja, wij hebben onze eigen machines waarmee we de zinken dakgoten precies op maat maken. Wij nemen alle betreffende maten op tijdens onze eerste inspectie. Dus inclusief de hoogte breedte, hoeken, krullen en lengte.

Ja, wij zijn dakgoot specialisten en geloven in de kwaliteit van ons geleverde werk. Wij geven daarom standaard 10 jaar garantie op ons zinkwerk, mits u jaarlijks door ons de goten laat reinigen.

Ja natuurlijk. Als dakspecialist doen we alles wat met te maken heeft met het waterdicht houden van uw dak. Dus dakbedekking, dakisolatie, dakpannen, dakgoten en hemelwater afvoeren horen er allemaal bij.

Koopmans in Monster

Koopmans Dakgoten repareert lekkages ten gevolge van lekke of kapotte dakgoten. Zit het lekkage probleem in uw dak dan maken we deze als allround dakdekkersbedrijf natuurlijk ook. Na een eerste inspectie van uw goot en eventueel dak, weet u wat er aan de hand is. Voor dakreparaties kunt u op onze ander website kijken: koopmansdakwerk 

Vaak komt de lekkage echter door de verouderde of vuile dakgoot. De technische levensduur van een zinken dakgoot is namelijk gemiddeld 20 tot 25 jaar. 

Zo’n lekkende dakgoot is vervelend en veroorzaakt  wateroverlast met gevolgschade op je wanden.

Voor al het lood- en zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres. 

Traditioneel ambachtelijk, betrouwbaar en lokaal actief.

Voordelen van onze service

Laatste zinken dakgoot & zinken dakjes projecten

Scroll naar boven